All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sourdough in bread technology

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43923910" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43923910 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-3-2022/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-3-2022/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kvasy v pekárenské technologii

  • Original language description

    V článku je uvedeno rozdělení chlebů (kvasový/kváskový, s kvasem, kvasového typu, tradiční kvasový) na základě legislativních požadavků vyhlášky MZe č. 18/2020 Sb. Jsou shrnuty základní termíny týkající se cereální fermentace a kvasů. Také je uveden vliv přídavku kvasů a vliv sloučenin vzniklých během fermentace na kvalitu pekařských výrobků.

  • Czech name

    Kvasy v pekárenské technologii

  • Czech description

    V článku je uvedeno rozdělení chlebů (kvasový/kváskový, s kvasem, kvasového typu, tradiční kvasový) na základě legislativních požadavků vyhlášky MZe č. 18/2020 Sb. Jsou shrnuty základní termíny týkající se cereální fermentace a kvasů. Také je uveden vliv přídavku kvasů a vliv sloučenin vzniklých během fermentace na kvalitu pekařských výrobků.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    3

  • Issue of the periodical within the volume

    2022

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    7-8

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database