All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Carbohydrate Separation Using Continuous SMB Chromatography (Part 2)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925159" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925159 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2022/PDF/333-336.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2022/PDF/333-336.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Separace sacharidů kontinuální SMB chromatografií (část 2.)

  • Original language description

    Článek vychází z literárního přehledu prací zabývajících se SMB chromatografií, navazuje na předchozí článek, zahrnující aktuální aplikace kontinuálního SMB chromatografickéhoprocesu při separaci sacharidů. Komerčně atraktivní integrovanou operací je spojení biotransformace a SMB chromatografie při výrobě vzácných cukrů a kyseliny sialové. Implementace SMB systému do katalyzovaného reaktoru rapidně zvyšuje výtěžky požadovaných produktů.

  • Czech name

    Separace sacharidů kontinuální SMB chromatografií (část 2.)

  • Czech description

    Článek vychází z literárního přehledu prací zabývajících se SMB chromatografií, navazuje na předchozí článek, zahrnující aktuální aplikace kontinuálního SMB chromatografickéhoprocesu při separaci sacharidů. Komerčně atraktivní integrovanou operací je spojení biotransformace a SMB chromatografie při výrobě vzácných cukrů a kyseliny sialové. Implementace SMB systému do katalyzovaného reaktoru rapidně zvyšuje výtěžky požadovaných produktů.

Classification

  • Type

    J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

    1805-9708

  • Volume of the periodical

    138

  • Issue of the periodical within the volume

    9-10

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    333-336

  • UT code for WoS article

    000879205500016

  • EID of the result in the Scopus database