All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925543" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925543 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop, 2022

  • Original language description

    V prvním roce řešení byl uspořádán dne 30. 11. 2022 Informační, vzdělávací výroční workshop pro odbornou a laickou veřejnost zaměřený na podporu konzumace tuzemských olejů zpracovaných metodou zastudena, i pro tepelné zpracování. Workshop se konal v zasedací místnosti PK ČR, Počernická 272/96, 108 00 Praha 10 – Malešice. Úvodní slovo o projektu přednesl doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., odpovědný řešitel projektu. Následovaly přednášky jednotlivých řešitelů: doc. Ing. Jiří Brát, CSc. se věnoval otázce historického vnímání řepkového oleje spotřebiteli v ČR, Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. shrnula spotřebitelský průzkum zaměřený na používání olejů a tuků. Následovaly příspěvky prof. Ing. Vladimíra Filipa, CSc. s názvem „Determinanty oxidační stability surových rostlinných olejů“ a doc. Ing. Jana Kyselky, Ph.D. „Vliv procesů získávání rostlinných olejů na jejich kvalitu“. Závěrečný příspěvek „Výživová a senzorická charakteristika řepkových olejů“ přednesla na závěr doc. Ing. Heleny Čížkové, Ph.D. V průběhu workshopu i po něm proběhla poměrně živá diskuse s náměty k dalšímu průběhu řešení. Na závěr byly shrnuty výsledky/výstupy za první rok řešení, termíny pro dodání podkladů k periodické zprávě a aktivity projektu v roce 2023. Workshopu se zúčastnilo celkem 21 účastníků z odborné veřejnosti. Přílohou workshopu je pozvánka a prezenční listina.

  • Czech name

    Workshop, 2022

  • Czech description

    V prvním roce řešení byl uspořádán dne 30. 11. 2022 Informační, vzdělávací výroční workshop pro odbornou a laickou veřejnost zaměřený na podporu konzumace tuzemských olejů zpracovaných metodou zastudena, i pro tepelné zpracování. Workshop se konal v zasedací místnosti PK ČR, Počernická 272/96, 108 00 Praha 10 – Malešice. Úvodní slovo o projektu přednesl doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., odpovědný řešitel projektu. Následovaly přednášky jednotlivých řešitelů: doc. Ing. Jiří Brát, CSc. se věnoval otázce historického vnímání řepkového oleje spotřebiteli v ČR, Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. shrnula spotřebitelský průzkum zaměřený na používání olejů a tuků. Následovaly příspěvky prof. Ing. Vladimíra Filipa, CSc. s názvem „Determinanty oxidační stability surových rostlinných olejů“ a doc. Ing. Jana Kyselky, Ph.D. „Vliv procesů získávání rostlinných olejů na jejich kvalitu“. Závěrečný příspěvek „Výživová a senzorická charakteristika řepkových olejů“ přednesla na závěr doc. Ing. Heleny Čížkové, Ph.D. V průběhu workshopu i po něm proběhla poměrně živá diskuse s náměty k dalšímu průběhu řešení. Na závěr byly shrnuty výsledky/výstupy za první rok řešení, termíny pro dodání podkladů k periodické zprávě a aktivity projektu v roce 2023. Workshopu se zúčastnilo celkem 21 účastníků z odborné veřejnosti. Přílohou workshopu je pozvánka a prezenční listina.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK22010135" target="_blank" >QK22010135: New sustainable processing technologies for use of domestic oilseed crops</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    21

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce