Kilning of green malt and roasting of malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928186" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928186 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22340/23:43928186
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hvozdění zeleného sladu a pražení sladu
Original language description
Kapitola pojednává o procesu hvozdění a pražení sladu. Tato operace je závěrečnou operací výroby sladu. Podle průběhu teplotní křivky v čase a stupni domočení se liší výroba světlého a tmavého sladu. Slady karamelové a pražené se vyrábí v pražícím bubnu. Proces hvozdění a pražení sladu je velmi podrobně popsán s dokumentací teoretických základů daného procesu, popisem a obrázky používaného zařízení, provozní a laboratorní kontroly.
Czech name
Hvozdění zeleného sladu a pražení sladu
Czech description
Kapitola pojednává o procesu hvozdění a pražení sladu. Tato operace je závěrečnou operací výroby sladu. Podle průběhu teplotní křivky v čase a stupni domočení se liší výroba světlého a tmavého sladu. Slady karamelové a pražené se vyrábí v pražícím bubnu. Proces hvozdění a pražení sladu je velmi podrobně popsán s dokumentací teoretických základů daného procesu, popisem a obrázky používaného zařízení, provozní a laboratorní kontroly.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Sladařství – teorie a praxe výroby sladu, druhé doplněné a upravené vydání
ISBN
978-80-87109-73-1
Number of pages of the result
48
Pages from-to
268-315
Number of pages of the book
568
Publisher name
Havlíček Brain Team
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—