All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Kilning of green malt and roasting of malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928186" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928186 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22340/23:43928186

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hvozdění zeleného sladu a pražení sladu

  • Original language description

    Kapitola pojednává o procesu hvozdění a pražení sladu. Tato operace je závěrečnou operací výroby sladu. Podle průběhu teplotní křivky v čase a stupni domočení se liší výroba světlého a tmavého sladu. Slady karamelové a pražené se vyrábí v pražícím bubnu. Proces hvozdění a pražení sladu je velmi podrobně popsán s dokumentací teoretických základů daného procesu, popisem a obrázky používaného zařízení, provozní a laboratorní kontroly.

  • Czech name

    Hvozdění zeleného sladu a pražení sladu

  • Czech description

    Kapitola pojednává o procesu hvozdění a pražení sladu. Tato operace je závěrečnou operací výroby sladu. Podle průběhu teplotní křivky v čase a stupni domočení se liší výroba světlého a tmavého sladu. Slady karamelové a pražené se vyrábí v pražícím bubnu. Proces hvozdění a pražení sladu je velmi podrobně popsán s dokumentací teoretických základů daného procesu, popisem a obrázky používaného zařízení, provozní a laboratorní kontroly.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Sladařství – teorie a praxe výroby sladu, druhé doplněné a upravené vydání

  • ISBN

    978-80-87109-73-1

  • Number of pages of the result

    48

  • Pages from-to

    268-315

  • Number of pages of the book

    568

  • Publisher name

    Havlíček Brain Team

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter