Kilning and roasting of green malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900206" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900206 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22340/15:43900206
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hvozdění zeleného sladu a pražení sladu
Original language description
Kapitola popisuje sušení sladu. První část se zabývá fyzikálními základy procesu, dále jsou popsány chemické změny sladu, ke kterým dochází během sušení. Druhá část kapitoly se zabývá technologií procesu a popisuje typy sušáren a možnosti kontroly procesu.
Czech name
Hvozdění zeleného sladu a pražení sladu
Czech description
Kapitola popisuje sušení sladu. První část se zabývá fyzikálními základy procesu, dále jsou popsány chemické změny sladu, ke kterým dochází během sušení. Druhá část kapitoly se zabývá technologií procesu a popisuje typy sušáren a možnosti kontroly procesu.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Sladařství. Teorie a praxe výroby sladu.
ISBN
978-80-87109-47-2
Number of pages of the result
47
Pages from-to
305-352
Number of pages of the book
626
Publisher name
Havlíček Brain Team
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—