Quantification of beer hoppy aroma
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002354 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvantifikace chmelového aroma v pivu
Original language description
Chmelové aroma piva je určováno použitou odrůdou chmele či typem chmelového výrobku, jejich chemickým složením a dávkou, technologií chmelovaru, kmenem kvasnic, technologií kvašení a způsobem filtrace a stabilizace piva.
Czech name
Kvantifikace chmelového aroma v pivu
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Pivovarský kalendář 2000
ISBN
80-902658-3-9
Number of pages of the result
1
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—