Physico-chemical parameters of beer foam
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002358" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002358 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fyzikálně-chemické parametry pivní pěny
Original language description
Pro stabilitu pěny jsou rozhodující fyzikální procesy odvodňování, splývání a velikostní rozdělení bublinek. Nejdůležitějšími chemické složkami pro pivní pěnu jsou hydrofóbní polyeptidy, hořké látky a obsah ethanol u v pivu.
Czech name
Fyzikálně-chemické parametry pivní pěny
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Plzeň
Publisher/client name
Česká společnost chemická
Version
—
Carrier ID
—