Technological properties of animal protein VEOS in meat processing.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002698" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002698 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologické vlastnosti živočišné bílkoviny VEOS v masné výrobě.
Original language description
Bílkoviny VEOS získané izolací z krve jatečných zvířat mohou být použity jako aditivum v masné výrobě. Článek se zabývá vlivem na jakost a technologické vlastnosti masných výrobků , kam byly uvedené bílkoviny použity.
Czech name
Technologické vlastnosti živočišné bílkoviny VEOS v masné výrobě.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
10 (19
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—