Detection and analysis of physiological situations of fermentation process
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F11%3A43892231" target="_blank" >RIV/60461373:22340/11:43892231 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Detekce a analýza fyziologických stavů fermentačního procesu
Original language description
Příspěvek je věnován popisu nového programového nástroje pro identifikaci a vizualizaci vícerozměrných dat z biochemických procesů. Nástroj podporuje kromě zobrazení dat v časové oblasti v kombinaci s 3D vizualizací trajektorie procesu získané analýzou hlavních komponent (PCA) vybraných fyziologických stavových veličin i klasifikaci procesních stavů
Czech name
Detekce a analýza fyziologických stavů fermentačního procesu
Czech description
Příspěvek je věnován popisu nového programového nástroje pro identifikaci a vizualizaci vícerozměrných dat z biochemických procesů. Nástroj podporuje kromě zobrazení dat v časové oblasti v kombinaci s 3D vizualizací trajektorie procesu získané analýzou hlavních komponent (PCA) vybraných fyziologických stavových veličin i klasifikaci procesních stavů
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JD - Use of computers, robotics and its application
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník príspevkov ARTEP 2011
ISBN
978-80-553-0606-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
"010/1"-"010/8"
Publisher name
TU Košice
Place of publication
Košice
Event location
Tatranská Lesná, Vysoké Tatry
Event date
Feb 16, 2011
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—