All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Non-dairy fermented product with the addition of selenized cultures and/or probiotic bacteria

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F22%3A43925730" target="_blank" >RIV/60461373:22340/22:43925730 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0036/uv036420.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0036/uv036420.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nemléčný fermentovaný výrobek s přídavkem selenizovaných kultur a/nebo probiotických bakterií

  • Original language description

    Technické řešení se týká nemléčného fermentovaného výrobku s přídavkem selenem-obohacených kultur bakterií mléčného kvašení (BMK) a/nebo probiotických bakterií. Tento výrobek neobsahuje mléko, a je tedy vhodný pro pacienty s laktosovou intolerancí, s alergií na mléčné bílkoviny a pro vegetariány a vegany.

  • Czech name

    Nemléčný fermentovaný výrobek s přídavkem selenizovaných kultur a/nebo probiotických bakterií

  • Czech description

    Technické řešení se týká nemléčného fermentovaného výrobku s přídavkem selenem-obohacených kultur bakterií mléčného kvašení (BMK) a/nebo probiotických bakterií. Tento výrobek neobsahuje mléko, a je tedy vhodný pro pacienty s laktosovou intolerancí, s alergií na mléčné bílkoviny a pro vegetariány a vegany.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/LTC20014" target="_blank" >LTC20014: Research of selenium-enriched lactic acid bacteria, bifidobacteria and yeasts and influence of low-pH stress exposure on their selenium biotransformation efficiency.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    PUV2022-40036

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; Česká zemědělská univerzita v Praze,

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence