All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A994480" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:994480 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

  • Original language description

    Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

  • Czech name

    Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

  • Czech description

    Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3158" target="_blank" >QF3158: The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004

  • ISBN

    978-80-86238

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    155-159

  • Publisher name

    Celostátní přehlídky sýrů

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2004

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article