The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A994480" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:994480 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Original language description
Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Czech name
Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Czech description
Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3158" target="_blank" >QF3158: The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004
ISBN
978-80-86238
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
155-159
Publisher name
Celostátní přehlídky sýrů
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—