All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F12%3A00377897" target="_blank" >RIV/61388971:_____/12:00377897 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60193697:_____/12:#0000740

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení

  • Original language description

    Metodika je určena pro laboratorní stanovení odpovědi provozních kmenů pivovarských kvasinek na osmotický stres při používání technologie HGB (high gravity brewing). Metodika je určena pro pivovarské laboratoře s dobrým instrumentálním zázemím, jejichž náplní je charakterizace provozních kmenů pivovarských kvasinek a posouzení jejich použitelnosti pro nové technologie. Aplikace metodiky rozšíří spektrum metod používaných k popisu produkčních kmenů kvasinek

  • Czech name

    Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení

  • Czech description

    Metodika je určena pro laboratorní stanovení odpovědi provozních kmenů pivovarských kvasinek na osmotický stres při používání technologie HGB (high gravity brewing). Metodika je určena pro pivovarské laboratoře s dobrým instrumentálním zázemím, jejichž náplní je charakterizace provozních kmenů pivovarských kvasinek a posouzení jejich použitelnosti pro nové technologie. Aplikace metodiky rozšíří spektrum metod používaných k popisu produkčních kmenů kvasinek

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    EE - Microbiology, virology

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Research Centre for Study of Extract Compounds of Barley and Hop</a><br>

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    1M0570/MBU/1/2012

  • Regulation ID

    MZe ČR 1/2012

  • Technical parameters

    Optimalizace HGB procesu

  • Economical parameters

    Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek

  • Certification body designation

    Mze, Úsek potravinářských výrob ? Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů