All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Gluten Free Recipes - Stewed Vegetables with Rice, Red Lentils and Grated Edam, Krupa Baba, Red Lentil Salad with Carrots

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F21%3AA22028BH" target="_blank" >RIV/61988987:17110/21:A22028BH - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví

  • Original language description

    Bezlepkové pokrmy jsou dnes obohacovány řadou nutričně vyvážených potravin, které jsou přirozeně bezlepkové, a přitom jsou zdrojem potřebných mikroživin. Nutriční hodnotu pokrmů můžeme určit propočtem receptury v nutričním programu. K udržení nutriční hodnoty a také senzorické kvality pokrmů je nutné dodržet doporučený technologický postup jejich přípravy.

  • Czech name

    Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví

  • Czech description

    Bezlepkové pokrmy jsou dnes obohacovány řadou nutričně vyvážených potravin, které jsou přirozeně bezlepkové, a přitom jsou zdrojem potřebných mikroživin. Nutriční hodnotu pokrmů můžeme určit propočtem receptury v nutričním programu. K udržení nutriční hodnoty a také senzorické kvality pokrmů je nutné dodržet doporučený technologický postup jejich přípravy.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů