Process of whey protein separation from milk medium
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F17%3A73584812" target="_blank" >RIV/61989592:15310/17:73584812 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2873329&ki=B1&cc=EP" target="_blank" >https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2873329&ki=B1&cc=EP</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Process of whey protein separation from milk medium
Original language description
The invention relating to the field of dairy industry based on the process for separation of whey proteins, e.g. lactoferrin and lactoperoxidase, from milk medium, especially from fresh milk and its technological solution
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
—
OECD FORD branch
20902 - Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Patent/design ID
EP 2 873 329 B1
Publisher
EPO_1 -
Publisher name
European Patent Office
Place of publication
Munich, The Hague, Berlin, Vienna, Brussels
Publication country
—
Date of acceptance
May 17, 2017
Owner name
Univerzita Palackého
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence