Changes in amino acid composition of rabbit´s (Oryctolagus cuniculus) milk during first part of lactation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23201016" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23201016 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny aminokyselinového složení králíčího mléka (Oryctolagus cuniculus) v první části laktace
Original language description
Změny aminokyselinového složení králíčího mléka (Oryctolagus cuniculus) byly sledovány u 6 ramlic (New Zealand x Californian) v průběhu 2 - 30 dnů po poroduHodnoty obsahu hrubých bílkovina sušiny vykazovaly za celé období vzestupnou tendenci.Koncentracevětšiny aminokyselin vykazuje od 2. dne po porodu v průběhu sledovaného období mírný vzestup, ktery je výraznější od 14. dne po porodu.
Czech name
Změny aminokyselinového složení králíčího mléka (Oryctolagus cuniculus) v první části laktace
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník medzinárodnej vedeckej konferencie IV. dni výživy a veterinárnej dietetiky.
ISBN
80-88986-16-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Univerzita veterinárského lékarstva v Košiciach
Place of publication
Košice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—