The influence of rape seed cakes on the composition and characteristics of milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401006" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401006 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv řepkových výlisků v krmné dávce na složení a vlastnosti mléka
Original language description
Na souboru šestnáci mléčných krav byl testován vliv přídavku tepelně ošetřených řepkových výlisků do krmiva na výtěžnost, obsah bíkovin mléka a ostatních složek mléka.
Czech name
Vliv řepkových výlisků v krmné dávce na složení a vlastnosti mléka
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7187" target="_blank" >EP7187: Processing of rapeseed (groats and cake) for feeding purposes, specifically for cattle nutrition</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 8. mezinárodní konference Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Zemědělská fakulta JČU v Českých Budějovicích
Place of publication
JČU České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—