The protein major criterion of wheat baking quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00056589" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00056589 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice.
Original language description
Byl posouzen vliv obsahu hrubých bílkovin, Zeleny testu, obsahu mokrého lepku na vaznost mouky, stabilitu těsta a objem pečiva. Bylo prokázáno, že stoupající obsah bílkovin pozitivně působil na chování pečiva při pečení a rovněž měl vliv na objem pečiva.Zeleny test pozitivně koreluje s obsahem bílkovin a objemem pečiva.
Czech name
Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice.
Czech description
Byl posouzen vliv obsahu hrubých bílkovin, Zeleny testu, obsahu mokrého lepku na vaznost mouky, stabilitu těsta a objem pečiva. Bylo prokázáno, že stoupající obsah bílkovin pozitivně působil na chování pečiva při pečení a rovněž měl vliv na objem pečiva.Zeleny test pozitivně koreluje s obsahem bílkovin a objemem pečiva.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
PROTEINY 2004
ISBN
80-7157-779-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
10-12
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 10, 2004
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—