All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Physical Characters of Barley Caryopses and Grains of Malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00095036" target="_blank" >RIV/62156489:43210/06:00095036 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fyzikální vlastnosti obilek ječmene a zrn sladu

  • Original language description

    Předložený článek je věnován významu fyzikálních vlastností obilek ječmene a zrna sladu, pro jejich využiti v predikci technologické kvality. V článku jsou charakterizovány starší i nové, subjektivní a objektivní metody hodnocení fyzikálních vlastností obilek respektive sladu. Je zmíněno i potřebné přístrojové vybavení. V první části článku jsou shrnuty fyzikální metody používané k hodnocení obilky ječmene a zrna sladu a je věnována pozornost především mechanickým vlastnostem.

  • Czech name

    Fyzikální vlastnosti obilek ječmene a zrn sladu

  • Czech description

    Předložený článek je věnován významu fyzikálních vlastností obilek ječmene a zrna sladu, pro jejich využiti v predikci technologické kvality. V článku jsou charakterizovány starší i nové, subjektivní a objektivní metody hodnocení fyzikálních vlastností obilek respektive sladu. Je zmíněno i potřebné přístrojové vybavení. V první části článku jsou shrnuty fyzikální metody používané k hodnocení obilky ječmene a zrna sladu a je věnována pozornost především mechanickým vlastnostem.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Research Centre for Study of Extract Compounds of Barley and Hop</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    52

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    148-150

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database