Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00107689" target="_blank" >RIV/62156489:43210/07:00107689 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
Original language description
Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla.
Czech name
Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
Czech description
Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena alimentorum XXVIII
ISBN
978-80-8077-055-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
96-100
Publisher name
ŠVPS SR Bratislava
Place of publication
Bratislava
Event location
Štrbské pleso
Event date
Jan 1, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—