Quality parameters of the eggs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00121400" target="_blank" >RIV/62156489:43210/08:00121400 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakostní parametry vajec
Original language description
Sledovány byly jakostní parametry vajec dvou hnědovaječných plemen nosnic v průběhu skladování při teplotách 4°C a 12 °C po dobu 0, 1, 2, 3, 4 a 8 týdnů. Během skladování se výška bílku snížila z 10,60 mm na 1,24 mm, HU se snížily z 100,90 na 28,80. Průměrné hodnoty indexu žloutku se v průběhu skladování snižovaly z 46,47 % na 36,80 %.
Czech name
Jakostní parametry vajec
Czech description
Sledovány byly jakostní parametry vajec dvou hnědovaječných plemen nosnic v průběhu skladování při teplotách 4°C a 12 °C po dobu 0, 1, 2, 3, 4 a 8 týdnů. Během skladování se výška bílku snížila z 10,60 mm na 1,24 mm, HU se snížily z 100,90 na 28,80. Průměrné hodnoty indexu žloutku se v průběhu skladování snižovaly z 46,47 % na 36,80 %.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JU - Aeronautics, aerodynamics, aeroplanes
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
POULTRY-Techagro 2008
ISBN
978-80-7375-165-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—