Effect of milk content on technological properties of pool sample cow's milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00234854" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00234854 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2010/mendelnet_2010_fulltext.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2010/mendelnet_2010_fulltext.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv obsahových složek na technologické vlastnosti bazénových vzorků kravského mléka
Original language description
Cílem této práce bylo zhodnotit rozdíly v obsahových složkách (bílkoviny, tuku, laktózy a tukuprosté sušiny) a technologických vlastnostech mléka (titrační kyselost, syřitelnost mléka a kvality sýřeniny) v období od ledna do září u dojnic holštýnského plemene.
Czech name
Vliv obsahových složek na technologické vlastnosti bazénových vzorků kravského mléka
Czech description
Cílem této práce bylo zhodnotit rozdíly v obsahových složkách (bílkoviny, tuku, laktózy a tukuprosté sušiny) a technologických vlastnostech mléka (titrační kyselost, syřitelnost mléka a kvality sýřeniny) v období od ledna do září u dojnic holštýnského plemene.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
MendelNet 2010 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference
ISBN
978-80-7375-453-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
750-755
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Nov 24, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
341786800095