Inhibitional substances in milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00184073" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00184073 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.mlekarstvi.cz" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inhibiční látky v mléce
Original language description
Seminář věnovaný inhibičním látkám v mléce, IR a NIR technologiím a vyhodnocování bude pořádán 22. září 2011 ve spolupráci s Ústavem technologie potravin při MENDELU v Brně, Ústavem hygieny a technologie mléka Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno, ČMSCH, Výzkumným ústavem pro chov skotu v Rapotíně a Státním veterinárním ústavem v Jihlavě. Tematicky je seminář zaměřen na aktuální situaci výskytu a monitoringu reziduí inhibičních látek (RIL) v mléce v ČR, na metody správného stanovení a vyhodnocování RIL s praktickými ukázkami, monitoring obsahových složek mléka a jejich změny v průběhu roku, možnosti využití IR a NIR technik u mléka a mléčných produktů, běžné statistické odchylky u analýz přístrojovou technikou. Za jednotlivé zmiňované ústavyvystoupí: Doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., MVDr. Pavlína Navrátilová, Ph.D., Mgr. Jaroslava Jeřábková, Ing. Pavel Kopunecz, Doc. Ing. Oto Hanuš, Ph.D. Vystoupení Doc. Ing. Květoslavy Šustové, Ph.D. a Doc. Ing. Oto Hanuše Ph.D. je pod
Czech name
Inhibiční látky v mléce
Czech description
Seminář věnovaný inhibičním látkám v mléce, IR a NIR technologiím a vyhodnocování bude pořádán 22. září 2011 ve spolupráci s Ústavem technologie potravin při MENDELU v Brně, Ústavem hygieny a technologie mléka Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno, ČMSCH, Výzkumným ústavem pro chov skotu v Rapotíně a Státním veterinárním ústavem v Jihlavě. Tematicky je seminář zaměřen na aktuální situaci výskytu a monitoringu reziduí inhibičních látek (RIL) v mléce v ČR, na metody správného stanovení a vyhodnocování RIL s praktickými ukázkami, monitoring obsahových složek mléka a jejich změny v průběhu roku, možnosti využití IR a NIR technik u mléka a mléčných produktů, běžné statistické odchylky u analýz přístrojovou technikou. Za jednotlivé zmiňované ústavyvystoupí: Doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., MVDr. Pavlína Navrátilová, Ph.D., Mgr. Jaroslava Jeřábková, Ing. Pavel Kopunecz, Doc. Ing. Oto Hanuš, Ph.D. Vystoupení Doc. Ing. Květoslavy Šustové, Ph.D. a Doc. Ing. Oto Hanuše Ph.D. je pod
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Brno, Mendelova univerzita v Brně
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
39
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce