Factors that affect raw milk quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F22%3A43879936" target="_blank" >RIV/62157124:16270/22:43879936 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.agroporadenstvo.sk/index.php?pl=112&article=2507" target="_blank" >https://www.agroporadenstvo.sk/index.php?pl=112&article=2507</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Faktory mající vliv na hygienickou kvalitu syrového mléka
Original language description
Získávání mléka patří mezi jedny z technologicky a fyzicky nejnáročnějších úkonů v chovech dojnic. Kromě zajištění dostatečného welfare a pohody zvířat je nutné zajistit maximální hygienu získaného mléka, která má následně vliv na celý proces jeho zpracování. Mezi prvky zajišťující získání co nejméně kontaminovaného mléka patří kromě samotného dojení také hygiena dojnic. Hygiena dojnic je ovlivněna hygienou stájí a z tohoto důvodu je nutné zajistit v celém svém postupu co nejvyšší hygienické standardy.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Sme - Roľnícke noviny
ISSN
1335-440X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
93
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
2
Pages from-to
16-17
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—