All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Hygienic quality of sorghum silage using two different procedures of silage

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00190632" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00190632 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hygienická kvalita čirokových siláží při použití dvou odlišných postupů silážování

  • Original language description

    Cílem experimentu bylo porovnání dvou odlišných postupů silážování a aerobní stabilitu čirokových siláží z hlediska mikrobiologické analyzy. Jednalo se o metodu silážování vzorků do vakuových sáčků a silážování vzorků do silážních nádob. Byly sledovány bakterie mléčného kvašení, celkový počet mikroorganismů, bakterie čeledi Enterobacteriacae, sulfidredukující klostrídie, sporulující mikroorganismy, plísně a kvasinky. Mikrobiologický rozbor byl prováděn v den odběru vzorků, první, druhý a třetí den po otevření silážních nádob a sáčků. Uvedené mikroorganismy byly srovnány mezi sebou v jednotlivých dnech u obou metod silážování a vyhodnoceny.

  • Czech name

    Hygienická kvalita čirokových siláží při použití dvou odlišných postupů silážování

  • Czech description

    Cílem experimentu bylo porovnání dvou odlišných postupů silážování a aerobní stabilitu čirokových siláží z hlediska mikrobiologické analyzy. Jednalo se o metodu silážování vzorků do vakuových sáčků a silážování vzorků do silážních nádob. Byly sledovány bakterie mléčného kvašení, celkový počet mikroorganismů, bakterie čeledi Enterobacteriacae, sulfidredukující klostrídie, sporulující mikroorganismy, plísně a kvasinky. Mikrobiologický rozbor byl prováděn v den odběru vzorků, první, druhý a třetí den po otevření silážních nádob a sáčků. Uvedené mikroorganismy byly srovnány mezi sebou v jednotlivých dnech u obou metod silážování a vyhodnoceny.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X.

  • ISBN

    978-80-8077-282-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    144-147

  • Publisher name

    Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Košice

  • Event date

    Sep 6, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article