Influence of low dry matter content of ensiling alfalfa on the silage quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43908128" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43908128 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:43810/15:43908128
Result on the web
<a href="https://fvhe.vfu.cz/konference/aktualni-konference/sbornik-xi.-kabrtovy-dieteticke-dny-2015.pdf" target="_blank" >https://fvhe.vfu.cz/konference/aktualni-konference/sbornik-xi.-kabrtovy-dieteticke-dny-2015.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv nízkého obsahu sušiny silážované vojtěšky na výslednou kvalitu siláže
Original language description
Cílem práce bylo zhodnotit vliv nižšího obsahu sušiny silážované vojtěšky (do 24 %) a přídavku silážních aditiv na kvalitu kvasného procesu siláže.
Czech name
Vliv nízkého obsahu sušiny silážované vojtěšky na výslednou kvalitu siláže
Czech description
Cílem práce bylo zhodnotit vliv nižšího obsahu sušiny silážované vojtěšky (do 24 %) a přídavku silážních aditiv na kvalitu kvasného procesu siláže.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XI. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
978-80-263-0901-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
218-221
Publisher name
Tribun EU s.r.o.
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
May 14, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—