All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The use of fibre in ice cream technology

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43911008" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43911008 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://umtk.vscht.cz/cps/wp-content/uploads/2017/10/CPS-2016www.pdf" target="_blank" >http://umtk.vscht.cz/cps/wp-content/uploads/2017/10/CPS-2016www.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití vlákniny v technologii mražených krémů

  • Original language description

    Suroviny používané pro výrobu mražených krémů jsou velice rozmanité. V souvislosti s trendem zdravého životního stylu a zdravé výživy by bylo dobré obohatit mražené krémy o další nutričně významné složky. Takovou složkou je i vláknina, která je v dnešní době deficitní ve výživě člověka. Cílem práce bylo sestavení receptury a odzkoušení přídavku rozličných druhů vlákniny do mražených krémů tak, aby byly zachovány senzorické a reologické vlastnosti hotového výrobku.

  • Czech name

    Využití vlákniny v technologii mražených krémů

  • Czech description

    Suroviny používané pro výrobu mražených krémů jsou velice rozmanité. V souvislosti s trendem zdravého životního stylu a zdravé výživy by bylo dobré obohatit mražené krémy o další nutričně významné složky. Takovou složkou je i vláknina, která je v dnešní době deficitní ve výživě člověka. Cílem práce bylo sestavení receptury a odzkoušení přídavku rozličných druhů vlákniny do mražených krémů tak, aby byly zachovány senzorické a reologické vlastnosti hotového výrobku.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Celostátní přehlídky sýrů 2016: Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry

  • ISBN

    978-80-7080-973-0

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    221-226

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko-technologická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 14, 2016

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article