Effect of stage of lactation on composition, physico-chemical properties and somatic cell counts of milk of Brown short-haired goats
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F17%3A43911521" target="_blank" >RIV/62156489:43210/17:43911521 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62157124:16270/17:43875753
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv fáze laktace na složení, fyzikálně-chemické vlastnosti a počet somatických buněk v mléce hnědých krátkosrstých koz
Original language description
Fáze laktace měla průkazný vliv na většinu ze sledovaných ukazatelů. Nejvýznamnější změny ve složení mléka probíhaly v poslední třetině laktace. Obsah tuku a bílkovin se poměrně výrazně zvyšoval v tomto období. V průběhu laktace se titrační kyselost mléka a počty somatických buněk pozvolně také zvyšovaly. Naproti tomu pH mléka bylo po celou dobu sledování poměrně velmi stabilní.
Czech name
Vliv fáze laktace na složení, fyzikálně-chemické vlastnosti a počet somatických buněk v mléce hnědých krátkosrstých koz
Czech description
Fáze laktace měla průkazný vliv na většinu ze sledovaných ukazatelů. Nejvýznamnější změny ve složení mléka probíhaly v poslední třetině laktace. Obsah tuku a bílkovin se poměrně výrazně zvyšoval v tomto období. V průběhu laktace se titrační kyselost mléka a počty somatických buněk pozvolně také zvyšovaly. Naproti tomu pH mléka bylo po celou dobu sledování poměrně velmi stabilní.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Determination of parameters for legislative assessing of the quality and safety of raw milk from cows, sheep and goats</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XIV.
ISBN
978-80-7509-494-0
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
4
Pages from-to
41-44
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
May 18, 2017
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—