All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of stage of lactation on composition, physico-chemical properties and somatic cell counts of milk of Brown short-haired goats

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F17%3A43911521" target="_blank" >RIV/62156489:43210/17:43911521 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62157124:16270/17:43875753

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv fáze laktace na složení, fyzikálně-chemické vlastnosti a počet somatických buněk v mléce hnědých krátkosrstých koz

  • Original language description

    Fáze laktace měla průkazný vliv na většinu ze sledovaných ukazatelů. Nejvýznamnější změny ve složení mléka probíhaly v poslední třetině laktace. Obsah tuku a bílkovin se poměrně výrazně zvyšoval v tomto období. V průběhu laktace se titrační kyselost mléka a počty somatických buněk pozvolně také zvyšovaly. Naproti tomu pH mléka bylo po celou dobu sledování poměrně velmi stabilní.

  • Czech name

    Vliv fáze laktace na složení, fyzikálně-chemické vlastnosti a počet somatických buněk v mléce hnědých krátkosrstých koz

  • Czech description

    Fáze laktace měla průkazný vliv na většinu ze sledovaných ukazatelů. Nejvýznamnější změny ve složení mléka probíhaly v poslední třetině laktace. Obsah tuku a bílkovin se poměrně výrazně zvyšoval v tomto období. V průběhu laktace se titrační kyselost mléka a počty somatických buněk pozvolně také zvyšovaly. Naproti tomu pH mléka bylo po celou dobu sledování poměrně velmi stabilní.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Determination of parameters for legislative assessing of the quality and safety of raw milk from cows, sheep and goats</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XIV.

  • ISBN

    978-80-7509-494-0

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    41-44

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    May 18, 2017

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article