All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Microbiology of product from dried and crushed edible insects during storage

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43913282" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43913282 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2018" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2018</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Mikrobiologie výrobku ze sušeného a drceného jedlého hmyzu v průběhu skladování

  • Original language description

    Z našich výsledků je patrné, že hmyzí moučka je mikrobiologicky velmi stálý materiál. Při pokojové teplotě došlo po 5 měsících skladování pouze k mírnému nárůstu celkového počtu mikroorganismů, a to na hodnotu 19 KTJ/g, zatímco ostatní sledované skupiny mikroorganismů nebyly detekovány. Právě z tohoto důvodu se jeví jako nejvhodnější teplota pro skladování 22 - 23 oC. Vzhledem k malému množství odborných publikací vztahujících se k dané problematice je nutné se tomuto tématu i nadále věnovat.

  • Czech name

    Mikrobiologie výrobku ze sušeného a drceného jedlého hmyzu v průběhu skladování

  • Czech description

    Z našich výsledků je patrné, že hmyzí moučka je mikrobiologicky velmi stálý materiál. Při pokojové teplotě došlo po 5 měsících skladování pouze k mírnému nárůstu celkového počtu mikroorganismů, a to na hodnotu 19 KTJ/g, zatímco ostatní sledované skupiny mikroorganismů nebyly detekovány. Právě z tohoto důvodu se jeví jako nejvhodnější teplota pro skladování 22 - 23 oC. Vzhledem k malému množství odborných publikací vztahujících se k dané problematice je nutné se tomuto tématu i nadále věnovat.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník XLIV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-542-8

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    171-174

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Feb 28, 2018

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article