Durable bakery products made from wheat flour
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43913747" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43913747 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0031/uv031562.pdf" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0031/uv031562.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Trvanlivé pečivo z pšeničné mouky
Original language description
Trvanlivé pečivo z pšeničné mouky s přídavkem hroznové mouky a bambusové vlákniny.
Czech name
Trvanlivé pečivo z pšeničné mouky
Czech description
Trvanlivé pečivo z pšeničné mouky s přídavkem hroznové mouky a bambusové vlákniny.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
30305 - Occupational health
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
31562
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Mendelova univerzita v Brně
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence