Nutritional parameters of czech bovine and non-bovine milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915509" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915509 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62157124:16270/19:43878180
Result on the web
<a href="http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční parametry bovinního i nebovinního českého mléka
Original language description
Nutriční role mléka a mléčných výrobků je pro všechny věkové kategorie populace mimořádně významná. Navíc se jedná o potravinu, která, co do různorodosti významných nutrientů nemá konkurenci. Zájem spotřebitele se orientuje čím dál tím více do oblasti, související s nutričním benefitem mléka a mléčných výrobků. Tento zájem je pochopitelný vzhledem k novým poznatkům v této oblasti a tím vyšší informovaností konzumenta.
Czech name
Nutriční parametry bovinního i nebovinního českého mléka
Czech description
Nutriční role mléka a mléčných výrobků je pro všechny věkové kategorie populace mimořádně významná. Navíc se jedná o potravinu, která, co do různorodosti významných nutrientů nemá konkurenci. Zájem spotřebitele se orientuje čím dál tím více do oblasti, související s nutričním benefitem mléka a mléčných výrobků. Tento zájem je pochopitelný vzhledem k novým poznatkům v této oblasti a tím vyšší informovaností konzumenta.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Determination of parameters for legislative assessing of the quality and safety of raw milk from cows, sheep and goats</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-653-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
86-88
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 6, 2019
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—