The meat quality of freshwater fish and possibilities for influencing it
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43917730" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43917730 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita masa sladkovodních ryb a možnosti jejího ovlivnění
Original language description
Rybí maso je bezesporu považováno za kvalitní potravinu s vysokou nutriční hodnotou a stravitelností. Často je zařazováno mezi potraviny, které mohou zejména díky složení spektra mastných kyselin příznivě ovlivnit zdravotní stav konzumenta. Vedle rybího druhu a věku ryb rozhodují o jejich nutriční hodnotě podmínky prostředí spolu se zvolenou krmnou strategií. Tyto vnější faktory rozhodujícím způsobem ovlivňují kvalitu produkovaného rybího masa.
Czech name
Kvalita masa sladkovodních ryb a možnosti jejího ovlivnění
Czech description
Rybí maso je bezesporu považováno za kvalitní potravinu s vysokou nutriční hodnotou a stravitelností. Často je zařazováno mezi potraviny, které mohou zejména díky složení spektra mastných kyselin příznivě ovlivnit zdravotní stav konzumenta. Vedle rybího druhu a věku ryb rozhodují o jejich nutriční hodnotě podmínky prostředí spolu se zvolenou krmnou strategií. Tyto vnější faktory rozhodujícím způsobem ovlivňují kvalitu produkovaného rybího masa.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40103 - Fishery
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EF16_019%2F0000869" target="_blank" >EF16_019/0000869: Sustainable production of healthy fish in various aquaculture systems - PROFISH</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-714-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
69-73
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 4, 2020
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—