All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Ordinary pastry with the addition of brewer's malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43918163" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43918163 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034252.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034252.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Běžné pečivo s přídavkem pivovarského mláta

  • Original language description

    Předkládané technické řešení se týká běžného pečiva (rohlík, veka, raženka a jiné) vyrobeného z pšeničné mouky s přídavkem pivovarského mláta. Ke 100 hmotnostním dílům pšeničné mouky bylo přidáno 10 hmotnostních dílů jemně mletého pivovarského mláta. Pečivo vykazuje stabilní vláčnost, pružnost ale zároveň i křehkost a křupavost, je obohacené o kvalitní bílkovinu, minerální látky, polyfenolové látky a kvalitní, přírodní nerozpustnou vlákninu. Předkládaný vynález řeší problém alternativní využití &quot;odpadu&quot; - mláta při výrobě piva.

  • Czech name

    Běžné pečivo s přídavkem pivovarského mláta

  • Czech description

    Předkládané technické řešení se týká běžného pečiva (rohlík, veka, raženka a jiné) vyrobeného z pšeničné mouky s přídavkem pivovarského mláta. Ke 100 hmotnostním dílům pšeničné mouky bylo přidáno 10 hmotnostních dílů jemně mletého pivovarského mláta. Pečivo vykazuje stabilní vláčnost, pružnost ale zároveň i křehkost a křupavost, je obohacené o kvalitní bílkovinu, minerální látky, polyfenolové látky a kvalitní, přírodní nerozpustnou vlákninu. Předkládaný vynález řeší problém alternativní využití &quot;odpadu&quot; - mláta při výrobě piva.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    34252

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence