Cereal malt muesli bars
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43918746" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43918746 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034604.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034604.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Cereální sladové müsli tyčinky
Original language description
Předkládané technické řešení se týká müsli tyčinek, které obsahují sladované obiloviny oves, žito, pšenice a ječmen. Tyčinka obsahuje 75 až 90 % hmotn. cereálního sladu, 8 až 20 % hmotn. sušeného ovoce a alespoň 1 % hmotn. másla. Výhodou tohoto řešení je, že při jejich výrobě není třeba přidávat žádná sladidla ve formě medu, cukru nebo glukózových a fruktózových sirupů, jednoduché cukry vzniknou při výrobě díky enzymům obsaženým ve sladu rozkladem škrobu. Navíc, při výrobě müsli je možné řídit stupeň konverze škrobu na cukry pomocí časových prodlev při definovaných teplotách.
Czech name
Cereální sladové müsli tyčinky
Czech description
Předkládané technické řešení se týká müsli tyčinek, které obsahují sladované obiloviny oves, žito, pšenice a ječmen. Tyčinka obsahuje 75 až 90 % hmotn. cereálního sladu, 8 až 20 % hmotn. sušeného ovoce a alespoň 1 % hmotn. másla. Výhodou tohoto řešení je, že při jejich výrobě není třeba přidávat žádná sladidla ve formě medu, cukru nebo glukózových a fruktózových sirupů, jednoduché cukry vzniknou při výrobě díky enzymům obsaženým ve sladu rozkladem škrobu. Navíc, při výrobě müsli je možné řídit stupeň konverze škrobu na cukry pomocí časových prodlev při definovaných teplotách.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
34604
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Mendelova univerzita v Brně
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence