All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Cereal malt muesli bars

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43918746" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43918746 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034604.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034604.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Cereální sladové müsli tyčinky

  • Original language description

    Předkládané technické řešení se týká müsli tyčinek, které obsahují sladované obiloviny oves, žito, pšenice a ječmen. Tyčinka obsahuje 75 až 90 % hmotn. cereálního sladu, 8 až 20 % hmotn. sušeného ovoce a alespoň 1 % hmotn. másla. Výhodou tohoto řešení je, že při jejich výrobě není třeba přidávat žádná sladidla ve formě medu, cukru nebo glukózových a fruktózových sirupů, jednoduché cukry vzniknou při výrobě díky enzymům obsaženým ve sladu rozkladem škrobu. Navíc, při výrobě müsli je možné řídit stupeň konverze škrobu na cukry pomocí časových prodlev při definovaných teplotách.

  • Czech name

    Cereální sladové müsli tyčinky

  • Czech description

    Předkládané technické řešení se týká müsli tyčinek, které obsahují sladované obiloviny oves, žito, pšenice a ječmen. Tyčinka obsahuje 75 až 90 % hmotn. cereálního sladu, 8 až 20 % hmotn. sušeného ovoce a alespoň 1 % hmotn. másla. Výhodou tohoto řešení je, že při jejich výrobě není třeba přidávat žádná sladidla ve formě medu, cukru nebo glukózových a fruktózových sirupů, jednoduché cukry vzniknou při výrobě díky enzymům obsaženým ve sladu rozkladem škrobu. Navíc, při výrobě müsli je možné řídit stupeň konverze škrobu na cukry pomocí časových prodlev při definovaných teplotách.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    34604

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence