All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Retention of protein and fat in the meat of chickens fattened to the high weight

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23200014" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23200014 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ukládání bílkovin a tuku v mase kuřat při výkrmu do vysoké hmotnosti

  • Original language description

    V pokusu s kohoutky hybridní kombinace Ross 208 byly zjišťovány základní produkční parametry a obsah sušiny, bílkovin (N*6) a tuku v prsní a stehenní svalovině při výkrmu do věku 5 18 týdnů. Jejich závislost na věku byla vyjádřena regresními rovnicemi.Po celý výkrm byla zkrmována směs s vysokým obsahem dusíkatých látek. Obsah sušiny, bílkovin a tuku v prsní svalovině i sušiny a tuku ve svalovině stehenní se s přibývajícím věkem průkazně neměnil, obsah bílkovin ve stehenní svalovině se vysoce průkaznězvyšoval. Při vyjádření lineární regresí se hmotnost kuřat od 35 do 84 dní věku zvyšovala denně v průměru o 89 g, konverze krmiva se zhoršovala o 0,0098, procentický podíl jatečně opracovaného trupu z živé hmotnosti kuřat vzrůstal o 0,1085 %, podíl prsnísvaloviny bez kůže z živé hmotnosti se zvyšoval o 0,1038 % a podíl stehenní svaloviny bez kůže vzrůstal o 0,0917 %. Všechny změny byly průkazné.

  • Czech name

    Ukládání bílkovin a tuku v mase kuřat při výkrmu do vysoké hmotnosti

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP0960006186" target="_blank" >EP0960006186: Allometry of the growth of the content of mineral substances in fattened chickens</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    1999

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník z mezinárodní konference Výroba drůbežího masa

  • ISBN

    80-7157-380-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article