Notes regarding preference of poultry meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400002" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400002 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků
Original language description
Drůbež a drůbeží maso patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícímu segmentu živočišné výroby, a to jak v produkci a spotřebě, tak i ve světovém obchodu. Důvodem je nízká cena, pružnost nabídky a poptávky, dietetické vlastnosti masa kuřat a krůt, rychlá úprava, konzumace bez náboženských a filosofických omezení. Výroba má značnou perspektivu. V ČR k nejoblíbenějším drůbežím výrobkům dle orientačního průzkumu patří drůbeží šunky a párky.
Czech name
Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960996197" target="_blank" >EP0960996197: Standardization of Technological Quality of Chicken.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
10
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—