Actual quality of pork meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400031" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400031 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuálně o jakosti vepřového masa
Original language description
Současné pohledy na jakost. Jakost živých jatečných prasat. Jakost jatečně opracovaných těl prasat. Jakost vepřového masa. Jakost výrobků z vepřového masa. Spotřebitelská kvalita vepřového masa. Technologické vlastnosti vepřového masa.
Czech name
Aktuálně o jakosti vepřového masa
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Nové poznatky v chovu prasat
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Plemo, a.s., MZLU, Brno
Place of publication
Plemo, a.s., MZLU, Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—