Technology principles of modern grape vinification.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F04%3A00003682" target="_blank" >RIV/62156489:43510/04:00003682 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologické zásady moderní vinifikace hroznů
Original language description
Popis nových technologických směrů ve výrobě bílých a červených vín. Význam šetrného zpracování moštů a vína, nové technologické prvky, technika a prostředky vinifikace. Zásady a podmínky řízeného kvašení, použití čistých kultur kvasinek, jejich příprava, výživa a vliv teploty na produkty alkoholového kvašení.
Czech name
Technologické zásady moderní vinifikace hroznů
Czech description
Popis nových technologických směrů ve výrobě bílých a červených vín. Význam šetrného zpracování moštů a vína, nové technologické prvky, technika a prostředky vinifikace. Zásady a podmínky řízeného kvašení, použití čistých kultur kvasinek, jejich příprava, výživa a vliv teploty na produkty alkoholového kvašení.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
97
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
408-410
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—