Assessment of acid concentration and wine acidity.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F05%3A00007111" target="_blank" >RIV/62156489:43510/05:00007111 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
Original language description
Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004.
Czech name
Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
Czech description
Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
98
Issue of the periodical within the volume
7-8
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
387-389
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—