All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Update of the common procedure for the training and selection of wine sensory assessors

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F11%3A00178908" target="_blank" >RIV/62156489:43510/11:00178908 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru

  • Original language description

    Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.

  • Czech name

    Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru

  • Czech description

    Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722

  • Regulation ID

    č.j. 155326/2011-MZe-1722

  • Technical parameters

    Metodika výcviku a výběru specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín.

  • Economical parameters

    Výběr 50 nových specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín

  • Certification body designation

    MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů