Update of the common procedure for the training and selection of wine sensory assessors
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F11%3A00178908" target="_blank" >RIV/62156489:43510/11:00178908 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru
Original language description
Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.
Czech name
Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru
Czech description
Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722
Regulation ID
č.j. 155326/2011-MZe-1722
Technical parameters
Metodika výcviku a výběru specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín.
Economical parameters
Výběr 50 nových specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín
Certification body designation
MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů