All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Organizational guidelines for the training and selection of expert sensory assessors for sensory analysis of wines according to ČSN EN ISO 8586

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F21%3A43920477" target="_blank" >RIV/62156489:43510/21:43920477 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Organizační směrnice pro výcvik a výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN EN ISO 8586

  • Original language description

    Směrnice obsahuje požadavky a metody pro výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín z řad vybraných senzorických posuzovatelů, které jsou v souladu s kritérii specifikovaným v ISO 8586. Směrnice uvádí zásady a postupy pro rozšíření znalostí a schopností vybraných senzorických posuzovatelů na úroveň odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ISO 8586.

  • Czech name

    Organizační směrnice pro výcvik a výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN EN ISO 8586

  • Czech description

    Směrnice obsahuje požadavky a metody pro výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín z řad vybraných senzorických posuzovatelů, které jsou v souladu s kritérii specifikovaným v ISO 8586. Směrnice uvádí zásady a postupy pro rozšíření znalostí a schopností vybraných senzorických posuzovatelů na úroveň odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ISO 8586.

Classification

  • Type

    H<sub>neleg</sub> - Results reflected in directives and regulations of a nonlegislative nature, binding within the competence of the given provider

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Regulation ID

    02/2021

  • Competence designation of competent authority

    Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1

  • Territorial validity of the result

    A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)