All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The formation of volatiles at seven of sweet cherry cultivars at postharvest storage

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F16%3A43908995" target="_blank" >RIV/62156489:43510/16:43908995 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://is.mendelu.cz/dok_server/slozka.pl?id=91628;download=173672;z=1" target="_blank" >http://is.mendelu.cz/dok_server/slozka.pl?id=91628;download=173672;z=1</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Tvorba těkavých aromatických sloučenin v 7 odrůdách třešní v posklizňovém skladování

  • Original language description

    Tržní odrůdy třešní se sklizňově rozdílné až o 25 dnů, z nichž nejranější odrůdou byl ̔Burlat̔a nejpozdnější ̔Sweetheart̔, se lišily produkcí CO2(produkce CO2 odrůdy ̔Burlat̔byla 120 mg CO2/kg.h a odrůdy ̔Sweetheart̔ 48 mg CO2/kg.h, pozdní odrůdy byly pevnější a rozdíl pevnosti po 7 dnech skladování byl velmi malý a statisticky neprůkazný. Rozpustná sušina (oBrix) pro všechny odrůdy byla od 16oBrix do 22oBrix, po 7 denním uložení se zvyšovala maximálně o 1oBrix, což souviselo s odparem vody z plodů. Dominantními aromatickými sloučeninami jsou C6 alkoholy a hexanal.

  • Czech name

    Tvorba těkavých aromatických sloučenin v 7 odrůdách třešní v posklizňovém skladování

  • Czech description

    Tržní odrůdy třešní se sklizňově rozdílné až o 25 dnů, z nichž nejranější odrůdou byl ̔Burlat̔a nejpozdnější ̔Sweetheart̔, se lišily produkcí CO2(produkce CO2 odrůdy ̔Burlat̔byla 120 mg CO2/kg.h a odrůdy ̔Sweetheart̔ 48 mg CO2/kg.h, pozdní odrůdy byly pevnější a rozdíl pevnosti po 7 dnech skladování byl velmi malý a statisticky neprůkazný. Rozpustná sušina (oBrix) pro všechny odrůdy byla od 16oBrix do 22oBrix, po 7 denním uložení se zvyšovala maximálně o 1oBrix, což souviselo s odparem vody z plodů. Dominantními aromatickými sloučeninami jsou C6 alkoholy a hexanal.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210275" target="_blank" >QJ1210275: Solving of current problems of the sweat and sour cherry cultivation with commercial fruit quality focused on environmental favourable techniques</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník XLII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-405-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    9

  • Pages from-to

    162-170

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Mar 9, 2016

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article