Changes of total acidity and pH wine by chemical deacidification
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A55500009" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:55500009 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny veškerých titrovatelných kyselin a pH při chemickém odkyselování
Original language description
Práce srovnává povolené způsoby odkyselování. K nejvyššímu zvýšení pH vína došlo při odkyselování o 3 g.l-1, kde se hodnoty pH přiblížily až ke kritické hodnotě 3,5. V případě kontaktního způsobu odkyselování bylo použito 200 g neutrálního vinanu draselného na 100 litrů vína a teploty 9 °C
Czech name
Změny veškerých titrovatelných kyselin a pH při chemickém odkyselování
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GE - Plant cultivation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-1884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
94
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
466-497
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—