All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Changes of total acidity and pH wine by chemical deacidification

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A55500009" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:55500009 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Změny veškerých titrovatelných kyselin a pH při chemickém odkyselování

  • Original language description

    Práce srovnává povolené způsoby odkyselování. K nejvyššímu zvýšení pH vína došlo při odkyselování o 3 g.l-1, kde se hodnoty pH přiblížily až ke kritické hodnotě 3,5. V případě kontaktního způsobu odkyselování bylo použito 200 g neutrálního vinanu draselného na 100 litrů vína a teploty 9 °C

  • Czech name

    Změny veškerých titrovatelných kyselin a pH při chemickém odkyselování

  • Czech description

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GE - Plant cultivation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2001

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Vinařský obzor

  • ISSN

    1212-1884

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    94

  • Issue of the periodical within the volume

    12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    466-497

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database