Concentration changes pigments during fermentative maceration grape mush
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500008" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500008 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Koncentrační změny barviv v průběhu fermentační macerace rmutu
Original language description
Průběh fermentační macerace anthokyaninů ze slupek hroznů byl popsán jako proces se třemi dynamicky odlišnými fázemi. V části exponenciálního zvyšování koncentrace barviv nebyl ze statistického hlediska zaznamenán významný rozdíl mezi postupy v rotačnímtanku a s otevřeným matolinovým kloboukem. Bylo prokázáno, že ke ztrátám antho dochází v celém průběhu kvasného procesu.
Czech name
Koncentrační změny barviv v průběhu fermentační macerace rmutu
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
95
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
171-171
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—