Prefiltration preparation wines
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500010" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Předfiltrační příprava vína
Original language description
Celkový vzhled a čirost vína jsou základními parametry spotřebitele při nákupu vína. Zákalu ve víně si spotřebitel všimne na první pohled. Proto je velmi často nutné použít filtraci jako finálního ošetření vína těsně před lahvováním.
Czech name
Předfiltrační příprava vína
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
95
Issue of the periodical within the volume
37840
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
361-361
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—