Fundamentals microbial stabilization wines filtering
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500012" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500012 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zásady mikrobiální stabilizace vín filtrací
Original language description
Srovnání filtračních technologiích ve vinařské výrobě. Použití membrán ve filtraci vín. Zásady vedení filtrace.
Czech name
Zásady mikrobiální stabilizace vín filtrací
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
95
Issue of the periodical within the volume
37840
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
340-342
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—