Nutritional composition of lettuce grown in integrated culture
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300005" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55300005 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnota hlávkového salátu v režimu integrované produkce
Original language description
Práce uvádí hodnocení obsahových složek salátu pěstovaného v režimu integrované produkce
Czech name
Nutriční hodnota hlávkového salátu v režimu integrované produkce
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1153" target="_blank" >QD1153: Technology of optimisation leafy vegetables integrated cultivation</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Udržatezné polnohospodárstvo a rozvoj vidieka - Suistanable agriculture and rural development
ISBN
80-8069-246-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
318-320
Publisher name
SPU Nitra
Place of publication
SPU Nitra, SR
Event location
Nitra, SR
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—