Observe of indicator microflora in packed meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000053" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000053 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování indikátorové mikroflóry v baleném mase
Original language description
V práci jsou uvedeny výsledky skladovacího pokusu s vepřovým masem bez kosti, baleného vakuově. Během skladování byly vzorky vyšetřovány chemicky (hodnota pH, obsah amoniaku), mikrobiologicky (počet bakterií mléčného kvašení) a senzoricky (celkový vzhled, barva a vůně). Výsledkem sledování je stanovení doby použitelnosti vakuově baleného vepřového masa bez kosti včetně určení limitujících hodnot u sledovaných ukazatelů.
Czech name
Sledování indikátorové mikroflóry v baleném mase
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Sborník přednášek - Aktuálne problémy riešené v agrokomplexe
ISBN
80-7137-801-1
Number of pages of the result
4
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Slovenská pol´nohospodárska univerzita
Place of publication
Nitra
UT code for WoS chapter
—