Changes in Hygienic Quality of Vacuum-packed Pork During Storage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000604" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000604 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny v hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa během skladování
Original language description
Cílem práce bylo sledování hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa bez kosti na základě senzorického, chemického a mikrobiologického vyšetření. K pokusu bylo použito vepřové maso 72 h post mortem, jehož teplota nepřesahovala 9°C. Jako obalovýmateriál byla použita PA fólie koextrudovaná PE.
Czech name
Změny v hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa během skladování
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Acta veterinaria
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Volume of the periodical
71
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
255-262
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—