All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The influence of storage time and temperature on amino acid content in melas ready to eat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507256" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507256 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech

  • Original language description

    Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlok největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C.

  • Czech name

    Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech

  • Czech description

    Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlok největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference

  • ISBN

    978-80-7318-706-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

  • Place of publication

    Zlín

  • Event location

    Zlín

  • Event date

    May 22, 2008

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article