The influence of storage time and temperature on amino acid content in melas ready to eat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507256" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507256 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech
Original language description
Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlok největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C.
Czech name
Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech
Czech description
Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlok největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference
ISBN
978-80-7318-706-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Place of publication
Zlín
Event location
Zlín
Event date
May 22, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—