All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of one year storage on amino acid content in meal ready to eat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507287" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507287 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv ročního skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů

  • Original language description

    Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. S rostoucí dobou a teplotou skladování došlo k největším ztrátám aminokyselin u pokrmu Vepřové maso s mrkví a bramborem ( v průměru15,5 %). Zatímco u zbývajících dvou pokrmů se výše úbytku aminokyselin pohybovala v intervalu 12 ? 13,5 %. Snížení obsahu aminokyselin bylo kromě podmínek skladování také ovlivněno obsahem sušiny v jednotlivých vzorcích a dále surovinovým složením danýchpokrmů (vyšší podíl zeleniny).

  • Czech name

    Vliv ročního skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů

  • Czech description

    Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. S rostoucí dobou a teplotou skladování došlo k největším ztrátám aminokyselin u pokrmu Vepřové maso s mrkví a bramborem ( v průměru15,5 %). Zatímco u zbývajících dvou pokrmů se výše úbytku aminokyselin pohybovala v intervalu 12 ? 13,5 %. Snížení obsahu aminokyselin bylo kromě podmínek skladování také ovlivněno obsahem sušiny v jednotlivých vzorcích a dále surovinovým složením danýchpokrmů (vyšší podíl zeleniny).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Bezpečnosť a kvalita surovín a potravín, III. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou spojená s 5. výročím vzniku FBP SPU v Nitre

  • ISBN

    978-80-8069-997-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Feb 1, 2008

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article